meld deg på TENK Tech Camp 2018

Det er dessverre altfor få jenter som interesserer seg for teknologi i dag, og det vil vi gjøre noe med!

Ikke bare er teknologi spennende og morsomt, men det er også den avgjørende driveren i fremtiden. Denne fremtiden vil vi i TENK at jenter skal være med å forme.

Vi hadde et par fantastiske dager med jentene og koste oss stort på Teknisk Museum i august 2017. Vi opplevde det som utrolig inspirerende og engasjerende å få møte jentene, bli kjent med dem og se hvordan de tok kreativiteten sin i bruk for å løse oppgavene.

Dette var fantastisk. Det er så gøy å faktisk være med å forme fremtiden. Ikke bare snakke om det, men gjøre det. Jeg fikk skikkelig girl Power følelse!
 TENK Tech Camp hadde sin første pilot høsten 2017. Vi samlet 130 ungdomsskolejenter og 30 veiledere til to dager med intensiv koding og inspirasjon på teknisk museum i Oslo. 

TENK Tech Camp hadde sin første pilot høsten 2017. Vi samlet 130 ungdomsskolejenter og 30 veiledere til to dager med intensiv koding og inspirasjon på teknisk museum i Oslo. 

meld deg på nå!

9 & 10 august 2018 går campen av stabelen igjen mellom kl 10-15. Campen er gratis, men krever at deltakere tar med egen PC eller MAC. Campen er for jenter som går på eller skal begynne på ungdomsskolen eller videregående, alder 12-18. Meld deg på nå!

PS.

Ønsker du å sponse campen? Ta kontakt.

20170810DEG509.jpg

deltaker påmelding 

Ved å melde deg på som deltaker får du to dager smekkfulle av teknologisk morro. Du vil få delta på fire workshops, se spennende foredrag om teknologi og møte mange rollemodeller i tech. Camp og lunsj er gratis. Deltakere må ta med egen MAC og PC. Jentene vil bli tatt bilder av og må gi spesifikt beskjed dersom de ikke ønsker å bli avbildet. 

20170810DEG287.jpg

veileder påmelding 

Som veileder må du sette av 9&10 august 2018 fra kl 9-15:30. Veiledere vil få lunsj og t-skjorter. Dere vil bli inndelt i grupper og få muligheten til å hjelpe jentene gjennom dagen. Dere er rollemodeller for jentene og det er viktig å være positiv og glad når man bidrar! Det krever ikke avanserte tekniske ferdigheter og det meste går ann å lære seg på forhånd. Det vil være en gjennomgåelse av campen i forkant. 

Sponsorer