Tech-kveld med TENK: Møt kvinner som baner vei

Publisert den september 28, 2015 av isabelleringnes

Vi er kjempe spente på å arrangere vårt første event for våre nå flere enn 1000 medlemmer.

Mandag 26. oktober kl 18:00 inviterer vi til det nyåpnede teknologihuset i Oslo. Over 100 damer og menn er velkommen til en aften med sterke talere, gode relasjoner og nettverksbygging. Helt gratis, selvfølgelig!

Marte Løge (24) fra NTNU har vekket internasjonal oppsikt etter å ha levert sin masteroppgave på NTNU- faktisk så mye at hun ble bedt om å holde foredrag på verdens største Hacker Konferanse, Defcon i USA. Forskningen hennes dokumenterer at låsekodene våre på mobilen ofte er forutsigbare.

Isabelle Bøhn (27) har studert på Durham University i England og har akkurat ferdigskrevet sin masteroppgave om kvinner i teknologi i Norge. Oppgaven har belyst mangelen på kvinner i industrien, og inneholder intervjuer med 15 sterke kvinnelige og mannlige profiler i bransjen. Isabelle har jobbet natt og dag for å komme til bunns i hvorfor det er slik, og ikke minst- hva kan gjøres for å skape langvarig endring?

Heidi Austlid (38) har jobbet med IKT-politikk i hele sitt yrkesaktive liv, og har ledererfaring fra offentlig og privat sektor. Austlid har arbeidet i IKT-Norge i 7 år og ble nylig forfremmet til administrerende direktør i IKT-Norge.
Denne kvelden kommer alle til å fortelle om sine prosjekt, refleksjoner og konklusjoner. Vi gleder oss!