Kvinner i tech er god business

Publisert den juni 16, 2015 av louisedigital

I forrige uke var vi i TENK-styret på en roadtrip. Her finner du presentasjoner og video fra foredragene vi holdt.

Skal du være en driver i mediebransjen må du lære deg å elske teknologien

Vi i TENK holdt nylig en presentasjon om hvorfor det å få flere kvinner inn i teknologi er god business. I salen satt over 100 medieledere. Historien vi fortalte er enkel. Vi står midt i en teknologisk revolusjon som snart berører absolutt alle industrier. Skal du være en driver i egen bransje må du lære deg å elske teknologien.

Se presentasjonen vi holdt for Schibsted Norge:
«Kvinner i tech er god business, TENK-Norge»

Hvor mye tech må du kunne?

Vi arrangerte også frokostseminaret «Lean In» i Schibsted Media Group med tema «How tech-savvy do you really have to be». I salen satt det over 130 teknologiengasjerte kvinner fra ulike selskap i Schibsted. Målet med samlingen var å få enda flere kvinner interessert i teknologi og ledelse.

Se presentasjonen fra «Lean In» i Schibsted:
«Women in tech now»

Hele eventet ble livestreamet. Her kan du se webcastenfra Schibsted Media Groups Lean In.

Les også Medier24s reportasje om eventet. Her kommer tekno-damene, og de vil bli mange: – Flere kvinnelige ledere er ikke kvinnesak, men god business

 

WOMEN IN TECH, med panel og arrangører, foran fra venstre: Ida Barth Anderssen, Anette Mellbye, Louise Fuchs, Isabelle Ringnes, Camilla Bjørn, Espen Sundve, Jeanette Dyhre Kvisvik og Lidia Oshlyansky. FOTO: Gard Lehne Borch Michalsen