Hva skal til for å øke mangfoldet i gründer-Norge?

Publisert den mai 8, 2017 av isabelleringnes

 

Forskning viser at mangfoldige team presterer bedre enn homogene team. På bakgrunn av dette ønsker vi å kartlegge hvordan StartupLab kan legge til rette for økt mangfold i sin inkubator. Dette prosjektet drives frem av fem studenter fra Emergence School of Leadership som jobber for StartupLab.

Formålet med denne undersøkelsen er å kartlegge TENK-nettverket sin interesse av startup-miljøer og entreprenørskap. Samtidig ønsker vi å få et innblikk i hvorfor det er færre kvinner innen teknologibransjen, og se på løsninger på hvordan man eventuelt kan endre dette.

Denne spørreundersøkelsen er anonym, og vil kun bli brukt til et eksamensprosjekt. Vi skal dele innsikten!

Tusen takk for din hjelp og bidrag- du kan fylle inn skjema her og det tar maks ti minutter!